Dobro došli u Naše Brdo

Naše brdo

Na 700 m nadmorske visine, nadomak Ivanjice, kolevke seoskog turizma i vazdušne banje sa dugom tradicijom, nalazi se Naše Brdo – Seosko domaćinstvo Bešević.

Okruženo planinama Golija, Mučanj i Javor, Naše brdo predstavlja idealno mesto za vaš odmor, gde na trenutak možete zaboraviti na svakodnevne obaveze, ubrzan tempo života i uživati u prirodi i lepotama ovog kraja, komforu naših apartmana i tradicionalnim srpskim specijlitetima. Pored apartmana za smeštaj gostiju, Naše Brdo nudi restoran sa domaćim kuhinjom, bazen na otvorenom koji će dopuniti vaš letnji boravak rekreacijom u vodi, bar, prostor za igru sa dečijim zip-line-om, kao i panoramski pogled na Ivanjicu i prirodu ovog kraja.

Naše brdo raspolaže sa 8 apartmana. Svaki apartman se sastoji od dve spavaće sobe (bračni krevet u jednoj, i dva singl ležaja u drugoj spavaćoj sobi), dnevnog boravka sa pomoćnim ležajem, trpezarije sa čajnom kuhinjom, frižiderom, prostrano kupatilo, terasa sa pogledom na okolinu. Jedan od apartmana izgrađen je u obliku pečurke i omiljen je među našim najmlađim gostima.

Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta.